منبع: https://www.ghatreh.com/news/nn64995623/%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DA%AF%D9%84-%D9%88-%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D9%82-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%D8%A6%D8%B1%D8%A7%D9%86
معاون آموزش، پژوهش و فن آوری جمعیت هلال احمر افزود: مسمومیت با گل ها و گیاهان سمی در مسیر اربعین رایج است بنابراین زائران سعی کنند تا با برخی از گیاهان تماس پوستی نداشته باشند یا آن ها را به دهان خود نزدیک نکنند. همچنین زائران از خوردن گیاهان و قارچ های خود رو اجتناب کنند و اگر دیدند جانوران گیاهان را مصرف می کنند، فکر نکنند که این گیاهان برای انسان هم بی ضرر است.
صابریان ادامه داد: همچنین زائران باید از خرید و مصرف قوطی های کنسرو دارای برآمدگی، فرورفتگی یا نشتی خودداری کنند و در زمان خرید مطمئن شوند که درپوش آن ها شکسته نیست. اگر فرآورده ای ظاهر یا بوی ناخوشایندی دارد، باید از مصرف آن ماده غذایی خودداری شود. کنسروها قبل از مصرف باید به مدت \xa0۲۰ دقیقه در آب درحال جوش حرارت داده و بعد مصرف شوند.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، پیمان صابریان معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر\xa0 در خصوص خطر مسمومیت های غذایی ناشی از گرمای هوا در کشور عراق و شهرهای مرزی گفت: یکی از موارد بهداشتی که زائران در هنگام بازگشت به کشور باید مراقب آن باشند، جلوگیری از حساسیت غذایی است. بنابراین زائران در طول سفر از حمل گوشت، تخم مرغ خام و فرآورده های لبنی با ماندگاری کوتاه خودداری کنند؛ چراکه این مواد غذایی در هوای گرم به سرعت فاسد می شوند. مواد غذایی که قابلیت فاسد شدن را دارند بهتر است که در یخدان مناسب حمل شود.