موسس کافه گلدون، در ادامه تاکید کرد: تمامی این موارد من را بر آن داشت تا با ایجاد یک کسب و کار مرتبط با گل و گیاه بتوانیم بانوان و آقایان سرپرست خانوار را استخدام کرده و در حد توان خود بدر جهت حل مشکلات بخشی از جامعه گام برداریم.
وی درباره موانع و مشکلات خود در حوزه کار آفرینی اجتماعی اظهار کرد: فعالیت ما به صورت مستقل و از فضای مجازی آغاز و سپس گسترش یافت اما در مسیری که طی شد، قوانین دست و پاگیر حوزه کسب و کار و ثبت برند و .
برچسب ها: کارآفرین – کارآفرینی – اجتماعی – کسب و کار – کارمندان – آسیب های اجتماعی – بانوان کارآفرین
آخرین اخبار سرویس:
مسیر پر فراز و نشیب بانوان کارآفرین اجتماعی
مسیر پر فراز و نشیب بانوان کارآفرین اجتماعی
عاطفه السادات علیزاده، بانوی کارآفرین اجتماعی با اشاره به اهمیت حوزه فعالیت خود، گفت: مهمترین ویژگی در کارآفرینی خلاقیت و نوآوری است که موجب سودآوری بهتر و توسعه یک کسب و کار می شود اما در کارآفرینی اجتماعی نه تنها به این موارد توجه می شود اما هدف چیز دیگری است، – هدف کاهش و جلوگیری از بروز آسیب های اجتماعی و کمک به حل این مشکلات است.
وی افزود: همه از کارآفرینی با عنوانی مقدس یاد می کنند و به نظر من در کارآفرینی اجتماعی این امر دوچندان می شود زیرا شما نه تنها در پی ارزش آفرینی و ایجاد منفعت برای کارمندان یک مجموعه هستید بلکه با کسب و کاری که شما ایجاد می کنید علاوه بر کارمندان و پرسنل مجموعه، جامعه نیز از این فعالیت منفعت می برد.
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.