تکثیر گیاه
نخل لیندا گیاهی است که میتواند پاجوش یا همان پاگیاه تولید کنید. پاجوش در کنار گیاه اصلی از درون خاک میروید. شما میتوانید بهراحتی این پاجوشها را از گیاه مادر جدا کنید و بهصورت جداگانه بکارید تا گیاه جدیدی داشته باشید. در کل تکثیر لیندا دشوار است زیرا ممکن است با تکثیر اشتباه ریشه گیاه مادر آسیب دیده و متوقف شود، در این صورت گیاه ریشههای خود را سریعا احیا نخواهد کرد. برای تکثیر لیندا، بذر را باید در خاک پیت و هوای گرم برای ریشهدار شدن جوانههای ظاهر شده بر روی ساقه کاشت.
نخل لیندا اگر در فضای باز کاشته شود، گل میدهد، اما در فضای آپارتمان، امکان گل دادنش اندک است.
نور
نخل لیندا هم در نور غیرمستقیم و هم مستقیم دوام میآورد، این گیاه در محیطی با نور کم رشد کمتری دارد. هر چقدر نور بیشتر باشد رشد گیاه هم بیشتر میشود. از طرفی نباید آن را بهطور ناگهانی مقابل آفتاب بگذارید؛ ابتدا چند ساعت در روز آن را در مقابل نور بگذارید و سپس به سایه منتقل کنید. تا گیاه کمکم به نور عادت کند و برگهایش نسوزد.
غبار پاشی
لیندا در طول سال به هفتهای یکبار غبارپاشی نیاز دارد. اما در دمای زیر ۱۰ درجه نباید غبارپاشی کرد.
هرس کردن
نخل لیندا را هیچ وقت هرس نکنید. زیرا به هرس نیازی ندارد و اگر برگهای آن را هرس کنید، نوک برگهایش قهوهای میشود.
آبیاری و رطوبت هوا
برای آبیاری لیندا عجله نکنید. آبیاری بیش از اندازه لیندا را از بین میبرد. زرد شدن برگهای نخل لیندا نشانه آبیاری زیاد و آسیب دیدن ریشههای آن است. هرگاه خاک گیاه کاملا خشک شد، این گیاه را آبیاری کنید. حتی در زمستان به لیندا کمتر آب دهید و بهصورت قطرهای آبیاری کنید. همچنین لیندا با شرایط آب و هوایی خشک سازگار است و نزدیک وسایل گرمکننده نگذارید. از طرفی گیاه را دور از هوای سرد پنجره، کولر یا در ورودی منزلتان قرار دهید، زیرا جریان هوای سرد باعث خشک شدن برگهای لیندا میشود.
خاک و کوددهی
برای نخل لیندا بهتر است از خاک کاکتوس استفاده کنید. همچنین ترکیبی از خاک رس، شن و مواد آلی نیز مناسب است. نخل لیندا فقط دو تا سه بار در سال نیاز به کوددهی دارد. اگر به لیندا کود زیاد دهید روی برگهایش لکههای قهوهای ایجاد میشود. کود کاکتوس آن هم یک بار در بهار و یک بار در تابستان برای این گیاه کفایت میکند.
همچنین وقتی سن گیاه بالا برود از ساقه آن جوانههایی میروید که باید فوراً حذف شوند.